ÖPPETTIDER NÄSSJÖ

  • Måndag-Fredag 10:00-18:00
  • Lördag 10:00-14:00
  • Söndag Stängt

ÖPPETTIDER VETLANDA

  • Måndag-Fredag 10-18
  • Lördag 10-15
  • Söndag 11-15

Den anrika skobutiken

Nymans Skor drivs av Lennart Nyman som har utvecklat verksamhet- en till vad den är idag, men företaget har anor ända tillbaka till 1896 då träskotillverkningen startades av Lennarts farfars far Alfred Nyman.
Kvalitén kommer alltid först

Vår dörr står oftast på vid gavel. Det är alltid lättare att gå genom en dörr som är öppen. Vi försöker alltid förmedla en välkomnande känsla till våra kunder. Det ska vara roligt att komma in i butiken samtidigt som vi måste vara seriösa och lyhörda för att kunna vägleda kunderna på rätt sätt.

Sortimentet är handplockat och noga utvalt med tanke på passform, snygga material och bra priser. Det är viktigt att våra kunderna verkligen hittar det de söker när de kommer till oss. Priset är viktigt, men kvalitén kommer alltid först.

Vi köper aldrig in de billigaste skorna utan måste kunna stå för det vi säljer och då måste kvaliteten upp ett par snäpp.

Idag har vi skor för hela familjen och dessutom skyddsskor och arbetsskor samt ett stort sortiment av gummistövlar. 

Det är en otrolig kick att se nöjda kunder gå ut ur butiken med skor som vi valt att ha på hyllan. Det visar trots allt att vi valt rätt och att kunderna gillar det vi tar hem!

 

undefined

 


Anor sedan 1800-talet

 

 

undefinedGustav Nyman i sin verkstad 

undefinedAlfred Nyman och sonen Gustav Nyman i unga år